Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hétfő óta nem elérhető az Artportal, de nem biztos, hogy megszűnik

Media1 Tegnap 23:45Média

Bár a több mint 20 éve működő művészeti adatbázis és hírportál csapata Facebook-posztban búcsúzott el, és maga az oldal sem érhető el hétfő óta, az Artportal megszűnése még nem eldöntött tény.

Ezeket a növényeket ültesd az uborka mellé, hogy gazdag termésed legyen!

Twice Tegnap 22:41Életmód

A megfelelő társnövény megtalálása nagyon hasznos lehet, hiszen ezáltal megszabadulhatunk a kártevőktől, és sokkal egészségesebb, szebb lesz a termésünk. Az uborka az egyik legközkedveltebb zöldség, viszont sokan azért nem ültetnek, mert attól tartanak, hogy a kártevők tönkreteszik. A társültetés lényege, hogy az egymáshoz közel levő kétféle…

Az államtitkár szerint nem kell megindokolniuk, hogy miért rúgták ki Tarr Zoltánt, miután felszólalt Magyar tüntetésén

A református lelkész a próbaidejét töltötte a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz tartozó állami vállalatnál, amikor elbocsátották. Júniustól EP-képviselő lehet.

Ezzel tápozd a paradicsomot április végén, hogy bőséges legyen a termés

Twice Tegnap 22:04Életmód

A legízletesebb paradicsomot a saját kertünkben tudjuk termeszteni, ezért, ha lehetőségünk van rá, ki ne hagyjuk. A bőséges termésért cserébe azonban egy kis gondoskodást igényel. Annak érdekében, hogy szépen fejlődjön és teremjen a paradicsom a kálium nélkülözhetetlen tápanyag számára. Sokkal gyorsabban fog nőni A kálium hozzájárul a…

Dorner Lajos Vitézyről: Dávid kiválóan tudja mások pénzét költeni

A VEKE elnöke hozzátette: Vitézy világbajnok nagyotmondásban és hatalmas betonépítmények megálmodásában.

Felfújható matracon akart megszökni Ukrajnából egy férfi, hogy ne sorozzák be

24.hu Tegnap 21:10Külföld

Felfújható matracon akart Ukrajnából a Dnyeszter folyón keresztül Moldovába szökni egy férfi, hogy elkerülje a katonai szolgálatot, de elfogták, közölte szerdán az ukrán határőrszolgálat.

Fájdalmas, de sok pozitívummal is jár, ha elfogadjuk, hogy a klímakatasztrófa elkerülhetetlen

Telex Tegnap 21:09Tudomány

Jem Bendell évtizedekig foglalkozott fenntarthatósággal, 2018-as, nagy hatású írásában viszont arra jutott, hogy a társadalmi összeomlás elkerülhetetlen, ezért mélyalkalmazkodásra van szükség. Arról kérdeztük, mit gondol a klímatudományról, a remény társadalmi hatásáról, arról, hogy több elismert klímatudós kóklernek tartja őt, és…

Sokan nem csak ilyenkor gondolunk rátok, „kékek”!

Győr Plusz Tegnap 21:07Belföld

Mert tulajdonképpen egy mai napi köszöntéssel olyan snassz lett volna jelentkezni. Inkább arra gondoltam, hogy leírom, hogy sokan vannak ám, akik nem csak akkor gondolnak a rendőrökre, amikor hivatalosan a napjuk van. Hanem szinte minden nap eszükbe jutnak valamiért. S nem, nem azért, mert „már megint traffiznak”, vagy éppen…

Nem tetszett a Bank of America részvényeseinek, hogy meg akarják fosztani egyik szerepétől a bank vezérét

Portfolio Tegnap 21:03Gazdaság

A Bank of America részvényesei elutasították a Brian Moynihan 2010 óta betöltött vezérigazgatói és elnöki tisztségének szétválasztására vonatkozó javaslatot szerdán a vállalat virtuálisan megtartott éves közgyűlésén - írja a Reuters.

Minden, amit tudni akartál a Delta főcímzenéjéről, de eddig nem merted megkérdezni

nyugat.hu Tegnap 21:01Zene

Annyit azért elárulunk, hogy nem a Magyar Televízió stúdiójában készült, ellenben kalandos úton került Magyarországra a még ma is földöntúlinak ható zene.

A Fidesz sem gondolja, hogy vissza tudja hozni a gyerekvédelmet a kampányba

444.hu Tegnap 20:58Belföld

Hiába az új törvénycsomag, Kocsis Máté elismerte, hogy a háború marad a fő témájuk.