Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A tanárok már nem közfeladatot ellátó személyek

Jogalkalmazási problémák merültek fel a bíróságokon a pedagógusokat érintő ügyekben, miután egy törvénymódosítás miatt a pedagógusokat és más iskolai alkalmazottakat már nem lehet közfeladatot ellátó személyeknek tekinteni – derül ki egy bírósági körlevélből.

Már nem közfeladatot ellátó személy a tanár egy bírósági körlevél szerint

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke abban bízik, hogy nem szándékos kormányzati lépésről, hanem jogalkotói hibáról van szó, amit korrigálni fognak.

"Magyar katona nem megy a szomszédos háborúba!"

Szalay-Bobrovniczky Kristóf leszögezte: a magyar adófizetők pénzét nem fogják erre a háborúra költeni.

A TV2 két sztárja közel egy év után válik: nem tudták megmenteni a kapcsolatukat

A Házasság első látásra Gyöngyije és Csabája a válás mellett döntöttek. Ők voltak az egyetlenek, akik együtt maradtak a műsor után.

Megáll az ész: cigit kért, de nem kapott, ezért a mentősre támadt, és szétverte a mentőautó berendezését egy férfi Szegeden

Vádat emeltek egy férfi ellen Szegeden, mert tavaly nyáron a segítségére siető mentősre támadt, majd szétverte egy mentőkocsi berendezését – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség. Mint kiderült, a férfi tavaly májusban nyugtatókra ivott alkoholt, amitől rosszul lett, ezért egy kerékpárútra lefeküdt. A járókelők értesítették a mentőket,…

Rekordszámú résztvevője volt az idei RoboSum és RoboCross versenynek

A Füleki Gimnázium mellett működő In-Nova polgári társulás által tizedik alkalommal megrendezett robot viadalon 14 iskola 33 robotikát kedvelő csapata mérte össze tudását. A nyílt robotversenyre Kassáról, Tornaljáról, Rimaszombatból, Fülekről, Zólyomból, Besztercebányáról, Selmecbányáról, Galántáról és Liptóújvárból is érkeztek tanulók, akik két…

A németek beismerték: ők hibáztak hatalmasat, nem Magyarország

A kínai elnök látogatása óta egyre önkritikusabbak Nyugaton.

Perez nem aggódik a jövője miatt, a versenyekre összpontosít

F1világ Ma 09:48Forma1

Nem túlzottan aggódik jövője miatt a Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez, noha nemrégiben még arról beszélt, reményei szerint hamarosan aláírja új szerződését a csapattal.

Ezért nem jó elaludni felszállás előtt a repülőn

24.hu Ma 09:46Színes

Akár erős fájdalmaink vagy fülvérzésünk is lehet, és a hallásunk is károsodhat, ha nem figyelünk oda.

Bármi felett szemet hunynak: 3 csillagjegy, akit nem érdekel, ha megcsalod

Őket nem lehet kizökkenteni a stabil párkapcsolatukból, még akkor sem, ha felbukkan egy harmadik fél.

Maradona csapattársa volt, elhunyt a válogatott kapusa

1990-ben tagja volt a világbajnoki ezüstérmes csapatnak.

Ezért nem sietik el a fiatalok a jogosítvány megszerzését

A "B" kategóriás jogosítvány megszerzéséhez hiába csak 29 óra vezetési gyakorlat szükséges, manapság egy átlagos tanuló általában 46-47 órát vezet az első vizsga előtt. A fiatalok motivációja a vezetői engedély megszerzésére jelentősen megváltozott az évek során.

Tanárverés miatt nem folytatódik a Gimnazijada Belgrádban

Kedden a belgrádi Gimnazijada keretében megtartott labdarúgó-mérkőzésen súlyos incidens történt – erősítette meg a Danasnak Olga Čokaš, a Harmadik Belgrádi Gimnázium igazgatója, akinek az elmondása szerint egy tanár súlyos testi sérüléseket szenvedett, amikor megpróbált szétválasztani egy csoport verekedő diákot. Az esetet…

Hernádi Judit: "Nem tehetem be a lábam a köztévébe"

A színész arról is beszélt, anyaként borzalmas érzés megélnie, hogy az ő vélt vagy valós politikai hovatartozása arra is hatással lehet, hogyan viszonyulnak a lányához, Tarján Zsófiához, a Honeybeast zenekar énekesnőjéhez.

Ezt biztosan nem tudtad a Túró Rudiról, kész csoda, hogy ma is létezik

A Túró Rudi a múlt század közepe óta a magyarok kedvence, elnevezése azonban kicsapta a biztosítékot a Hírlapkiadó Vállalatnál.