Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Deltás "cicaharc" – Szürreális élmény, de egymásnak üzenget Kudlik Júlia és a nem létező nő, Bíró Ada

A Duna Tv-n bemutatkozott Bíró Ada, az új mesterséges intelligencia által vezetett műsorvezető, aki igencsak megosztotta a közönséget és a szakmát. Kudlik Júlia, a magyar televíziózás legendás alakja, a Delta egykori műsorvezetője is kifejtette véleményét a témáról.

Csodálatos sarki fény volt látható Nagykanizsáról, képünk is van róla

Sarki fénynek nevezzük a Föld északi és déli sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék (elsősorban protonok és elektronok) által keltett időleges fényjelenséget. Na, ilyen volt most látható Magyarországról is. Máris mutatjuk.

Ilyen se volt még: a Sony boltjának eladási toplistáján most több a microsoftos játék, mint a saját

GS Ma 15:18Gaming

Az Activision-Blizzard és a Bethesda birtoklása hatalmas előny a redmondiak számára.

Russell szerint nem volt akkora különbség a két Mercedes beállításai között, mint Hamilton mondta

Órákkal azután, hogy Hamilton a sanghaji sprinten az idei szezonja legjobb eredményét érte el második helyével, az időmérőn jött a hideg zuhany, a hétszeres világbajnok a Q1-ből sem tudott kijutni.A 14-es kanyarban a hátszél miatt túl mélyet fékezett, így sok időt veszített és csak a 18. helyről indulhat holnap, azonban míg az érzelmi hullámvasút,

Ilyen volt - ilyen lett Berki Mazsi: óriási a változás

NLC Ma 15:13Bulvár

Könnyen meglehet, hogy fel sem ismernénk első látásra a celebet a legújabb fotóján, olyan sokat változott az utóbbi időben.

"Ilyen rendszert én nem képviselek!" – Fair Play (filmajánló)

1983. Ekkor született a ma érvényes legrégibb atlétikai világcsúcs Csehszlovákia dicsőségére, és ekkor játszódik az országban az egyik legmegrázóbb, realista, sporttémájú filmdráma, a Fair Play. Bárdos Judittal a főszerepben a csehek Oscar-díjra jelölték.

Nem lesz már orgona anyák napjára?

A korai tavasz miatt sokkal korábban kinyílt az orgona, félő, hogy anyák napjára már el is virágzik. Reményt a jelenlegi lehűlés adhat.

Előjáték, nem tudni mihez - Szénási Sándor jegyzete

Az világos, hogy Magyar, itt most nem részletezhető okok miatt kinyitotta egy sokkal zártabbnak hitt közösség jelentékeny részét.

Magyar Péter nem árulta el, hogy honnan volt a Bajnaiékhoz köthető tájékoztatójuk

"Ha tudom, akkor sem fogok önnel erről beszélni" – így válaszolt szombaton Magyar Péter arra a kérdésre, hogy honnan származik a talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatója.

Perez változtat a stratégiáján: nem a Verstappenre koncentrál

Az idei szezonban magasabb fokozatra kapcsolt Sergio Perez, ami főnöke szerint annak is köszönhető, hogy most már nem csapattársára, Verstappenre koncentrál.

"Putyin Trumpra vár" – az Egyesült Államok volt nemzetbiztonsági tanácsadója sötéten látja Ukrajna jövőjét

John Bolton volt amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó félelmének adott hangot, miszerint egy második Trump-elnökség feláldozhatja Ukrajnát Oroszországnak, és elhagyhatja a NATO-t. Bolton április 15-én a Szabad Európának nyilatkozott. Szerinte egy orosz kezdeményezésű tűzszünet igazi vereséget jelentene Ukrajna számára.

A britek úgy szállítanak fegyvert az ukránoknak, hogy nem szállítanak sehová semmit

A háború eddigi legjelképesebb fegyverszállítmányát kapta Ukrajna a brit hadseregtől. A két aknamentesítő hajóra nagy szükség lenne, ám Törökország nem engedi azokat bejutni a Fekete-tengerre. Így aztán egy brit kikötőben várják meg, hogy vége legyen a háborúnak.

ESL Pro League: Éppen csak nem karikázták be nekünk, hogy ki juthat tovább az A-csoportból

Esport 1 Ma 15:00Gaming

Leskisson segítségével szakértjük meg, hogy mire is lehet számítani az ESL Pro League 19. szezonjának A-csoportjában.