Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

M-Sport: Tavaly sokat kapkodtunk, idén nyugodtan dolgozunk és jönnek az eredmények

Chris Williams, az M-Sport technikai igazgatója szerint tavaly állandóan fejleszteni kellett valamit a Rally1-es Ford Pumán, mert Ott Tanak ezt kérte, míg idén nyugodtan tudnak dolgozni, és ennek már az eredménye is látható. 

Jövőt szolgáló kutatásokért lépett partnerségre a Magyar Kutatási Hálózat és a Széchenyi István Egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem együttműködési megállapodást kötött a független kutatóhálózat irányításáért és működtetéséért felelős HUN-REN Központtal, illetve annak Energiatudományi Kutatóközpontjával, Természettudományi Kutatóközpontjával, valamint Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézetével. A partnerek

Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella - 30. forduló, szombat

Alon Tegnap 22:33Foci

Mivel az Újpest FC vereséget szenvedett a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga harmincadik fordulójának szombati játéknapján, az utolsó előtti helyezett Kisvárda vasárnap még nem eshet ki az élvonalból.

Kiütés Gyulán és Szarvason – Megyei foci eredmények

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában elérte a célját a Gyulai Termál FC csapata, amely a Gyomaendrőd fölényes legyőzésével bebiztosította bajnoki címét. Szintén nagyarányú hazai siker született a szarvasi szomszédvári derbin, ahol a Nagyszénás volt a látogató, míg Szeghalmon észak és dél küzdelme szorosabb keretek között…

Megdöbbentő eredmények: minden ötödik bevizsgált tejben jelen volt a madárinfluenza vírusa

Az amerikai tejtermelő ágazatban nagyon gyorsan terjedt el a vírus.

Megjöttek az eredmények: így vélekednek a legtöbben az ajakfeltöltésről

Womagic Tegnap 15:00Divat

Az ajaktöltés jelenleg a világon második leggyakrabban igénybe vett esztétikai beavatkozás, a kereslet egyre nagyobb, a lehetőségek tárháza egyre szélesebb. Magyarországon évek óta hódít az ajkak formázása, évről évre több új technika és trend érkezik, a beavatkozást végző orvosok pedig egyre modernebb eszközöket alkalmaznak, és egyre több…

Jövőt szolgáló kutatásokért lépett partnerségre a Magyar Kutatási Hálózat és a Széchenyi István Egyetem Győrben

A győri Széchenyi István Egyetem együttműködési megállapodást kötött a független kutatóhálózat irányításáért és működtetéséért felelős HUN-REN Központtal, illetve annak Energiatudományi Kutatóközpontjával, Természettudományi Kutatóközpontjával, valamint Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézetével. A partnerek szakmai kutatási…

Katymár-Kelebia derbit vívnak délen, Bátya-Pataj csata lesz nyugaton

A hétvégén a vármegyei harmadosztályú bajnokság Déli, Közép és Nyugati csoportjában a 21. fordulót rendezik meg, a vármegye három Északi csoportjában a 23. kör következik.

Hatalmas csata zajlott az új "betakarítógépek" között

A Claas Hungária Kft. törökszentmiklósi telepén idén április 25-én rendezték meg az UniTech Mérnökversenyt. A gépépítők versenyén öt egyetem hat 4-5 fős mérnökhallgató csapata és gépeik vetélkedtek egymással három feladat során.

Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella, 30. forduló

Alon 24.04.26 22:48Foci

Öt veretlen bajnoki után kapott ki ismét a Puskás Akadémia a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Beindult a Két Testvér Pizzéria, tízig meg sem állt a SZLAMB - eredmények, tabella

A Focivilág Kupa 18. fordulójában hosszú idő után aratott többgólos győzelmet a Két Testvér Pizzéria. Nagyarányú győzelmével továbbra is tapad az első két helyezettre a SZLAMB, amely ezúttal a Gépész Kadétoknak rúgott 10 gólt.

Gondban a német foglalkoztatás - romlanak az eredmények

A német vállalatok foglalkoztatási kedve áprilisban tovább csökkent a müncheni ifo gazdaságkutató intézet felmérésének eredményei alapján.

A Nagyharsányi csata emlékműve – Chen Ming Rong és Szolga Kata megosztott III. díjas pályaműve

"Nagyon bátor s egyben nagyon elegáns terv. Itt minden mindennel összefügg: a táj rendezése, az egyetlen épület megfogalmazása. Minden egymásból következik, egymást erősítve: támfal, lépcső, kápolna, tisztások, meglévő emlékművek" – fogalmazott a bírálóbizottság a megosztott harmadik díjban részesült pályaműről.

Egy győztes csata tanulságai

Demokrata 24.04.26 15:15Vélemény

A brüsszeli botrány után nincs joga az Európai Bizottságnak ahhoz, hogy kifogásokat emeljen. Az MCC brüsszeli irodájának vezetőjével, Frank Füredivel beszélgettünk.