Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Budapesten árulta a kábítószert egy 49 éves férfi - egy ideig nem fogja

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói fogták el azt a 49 éves férfit, aki rendszeresen kábítószert értékesített Budapesten.

Ezt senki nem mondta – Halász Rita: Már nem tudom úgy élni az életemet, hogy az írás ne legyen benne

Az Ezt senki sem mondta! podcast epizódjaiban alkotó szülők osztják meg tapasztalataikat a szülővé válás örömeiről és kihívásairól, valamint a gyermekvállalás és az alkotás kapcsolatáról. A hetedik epizódban Halász Ritát hallhattuk.

“Nem megyünk sehova" - mondja a TikTok-vezér

A TikTok vezérigazgatója biztos abban, hogy maradhatnak Amerikában - annak ellenére, hogy a szenátus elfogadta a platform betiltását célzó törvényt.

Van, akinek tényleg piros lett a paradicsom, nem sárga – Öt dollármilliárdosunk van, kitalálja, kik azok?

A hátunk mögött az elmúlt hónapokban még gazdagabbak lettek. Blochamps Capital vagyonkezelési piac adatkutató cége szerint Magyarországon az évtized végére akár 10 dollármilliárdos is lehet, most azonban „csak” öt van. A listát nem nehéz kitalálni: Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor, Felcsuti Zsolt, Gattyán György és Veres Tibor tartozik ebbe…

Soha nem gyártott le és adott el még ennyi autót a Toyota

A Toyota Motor, Japán legnagyobb autógyártó vállalata a cég történetében a legtöbb, 9,97 millió autót gyártott gyáraiban világszerte a március végével lezárt 2023-as pénzügyi évben - áll a vállalat honlapján megjelent éves jelentésben.

Vinnai Balázs: Pár év múlva lehet, már nem én, hanem egy AI hasonmáson fogja megnyitni a Smart Konferenciát

A Smart Konferenciát szervező Ivsz elnöke, Vinnai Balázs szerint a mesterséges intelligencia elterjedése azt az érzetet kelti az emberekben, mintha nem kéne a digitális alaptudás az AI használatához. Aki azonban igazán hatékony és termelékeny akar lenni, annak pont erre az alaptudásra kell támaszkodnia. Interjúnk a Smart Konferenciáról.…

Csökkennek az élelmiszerárak, de nem tart sokáig az öröm

Az Oxford Economics előrejelzése szerint jövőre ismét jön a drágulás.

Mirović nem marad kormányfő

Két és fél hónap szünet után ma folytatódik a tartományi parlament első ülése. Február 9-én, a december 17-i választásokat követően verifikálták a képviselői mandátumokat, majd berekesztették az ülést.

Így nem lesz változás Baranyában

BaHír Ma 08:14Belföld

Pécsen és egész Baranyában óriási érdeklődés mellett tartott előadást kedden Magyar Péter, és mellette lépten-nyomon láthatjuk, hogy a baranyai ellenzéki pártok folyamatosan gyűjtik standjaikon a választópolgárok ajánlásait, aláírásait a június 9-i önkormányzati és EP választáshoz. Ezzel szemben a FIDESZ- KDNP már kedden le is…

Ez durva: ki nem találnád, mennyit lőttek ki ebből az állatból a vadászok itthon

Sikeresen zárult a 2023/2024-es vadászati év Zalában. Rekordszámú, csaknem 9700  gímszarvas került terítékre - közölte a vármegyei kormányhivatal vadászati és halászati szakügyintézője az Mti-vel.

Gyönyörű növényekről tett sokkoló kijelentést a magyar kertész: nem biztos, hogy megéri megvenni őket

Tavasszal színes és változatos növénykínálatból válogathatunk a vidéki kertészetekben. Mindeközben a helyi éghajlatnak és talajviszonyoknak megfelelő növények iránti igény is növekszik, mivel ezek hozzájárulnak a biodiverzitás megőrzéséhez és fenntartásához írja a HelloVidék.hu. A portál most szakemberekkel beszélgetett a kérdéskörről.  

Az FIA nem áll háborúban a WRC gyártóival a 2025-ös szabálytervezet miatt

A februári Motorsport Világtanács után derült ki, hogy 2025-től komoly műszaki szabályváltozást tervez az FIA a WRC-ben, a tervek pedig komoly megütközést váltottak ki a WRC gyártóiból, akik a Horvát Rally előtt közös levélben kérték a szabályváltozás elhalasztását. 

Az avasi kilátó, a barlangfürdő és a Bükki Csillagda volt a legnépszerűbb

Miskolc turisztikai kínálata is bemutatkozott április 19-20. között a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon Miskolc turisztikai kínálata is bemutatkozott Szolnokon a 25. alkalommal megrendezett, az ország mára egyetlen vidéki utazási kiállításán. A kétnapos jubileumi rendezvényen számos program várta a látogatókat. A kiállító települések,…